Показвания предишния месец

понеделник, 10 октомври 2011 г.

Levski vs Makedonia




7 коментара:

  1. Левски са лъвове!... Тия вестници от коя година са?

    ОтговорИзтриване
  2. Това са доста стари вестници, добре е че се пазят, ако се поразрови човек на интересни статии може да попадне както е тази Levski vs Makedonia.

    ОтговорИзтриване
  3. Има статия и за къщата на Македония -Левски. Добре е ,че се пазят толкова стари статии. Винаги могат да ти бъдат от полза и да научиш нещо интересно и любопитно. А сега с тази интернет технология не е нужно да обикаляш по старите складове на някои фирми, за да намериш нужната информация, стига тя да бъде качена на компютъра много хора ще имат достъп!Може да видиш какви са били вестниците преди, как са се печатали в какъв формат и с какви букви.Радвам се, че сте качили тези неща тук, надявам се да продължавате, поздравления.

    ОтговорИзтриване
  4. Усещането е уникално, когато пред очите ти са такива стари изрезки от историята, особено когато става въпрос за футбол. За жалост не успявам да разчета всичко, колкото и скролвам екрана, за да увелича снимките. Но е уникално, че тези статии са събрани на едно място. Със сигурност всеки истински футболен фен би ги оценил!

    ОтговорИзтриване
  5. Пазейки тези стари изрезки от вестници, ние можем да се докоснем , но начина и стила на писане от преди много години.Винаги са ми харесвали тези стари и жълти страници, които имат един по специфичен мирис...може би на прах.Имало е отбор Македония, доколкото виждам на една от статиите.Големите футболни фенове сигурно биха го оценили.Идеята да се качват в интернета е чудесна, така повече хора ще имат достъп дотях.

    ОтговорИзтриване
  6. На много малко места пазят подобни стари изрезки.Радвам се че попаднах на този блог.

    ОтговорИзтриване